OM OSS & KONTAKT

Apotekarns Vin & Delikatesser

Falkgatan 9

573 31 Tranås

Telefon 073 – 7856189

catharina@apotekarnsvinodeli.se

ÖPPETTIDER

  • Onsdag

    12.00 – 18.00

  • Torsdag – Fredag

    11.00 – 18.00

Har ni frågor, vill boka eller andra önskemål så ring eller maila oss.

Apotekarns Vin & Delikatesser är Tranås Delikatessbutik med Vinkrog där goda smaker förenas i ett trevligt och avslappnat koncept . Den charmiga lokalen är Tranås gamla apotek och här erbjuder vi receptfria mediciner för kropp och själ! Detta unika koncept drivs av Catharina Fundin som under hela sitt yrkesverksamma liv jobbat i branschen och som brinner för nya smakupplevelser. För Tranåsborna är Catharina känd som Gotteriets grundare där intresset för choklad startade.

Apotekarns erbjuder både en personlig butik samt en restaurang där sortimentet vävs samman i kombination med goda drycker. Vår målsättning är att ge våra kunder det lilla extra som sätter guldkant på livet. Mat & dryck i fokus med spännande smak kombinationer.

Butiken

Butiken erbjuder ett fantastiskt sortiment av ost, chark, olivoljor, choklad och övriga delikatesser från världens främsta producenterna både närproducerat och från hela världen. Våra leverantörer är handplockade och står för absolut högsta kvalitet där vi själva står bakom varje produkt. Hos oss kan Ni hitta Era godsaker att njuta och även dela med Era gäster, vi fixar även delikatesser med ost & chark, BBQ, Gourmetpizzor med mera att ta med hem och njuta. Givetvis erbjuder vi härliga smakfulla gåvor att ge bort för alla tillfällen, snyggt förpackat och skräddarsytt för Era önskemål.

Restaurangen

Restaurangen är ett koncept där vi erbjuder överraskande smaker från vår butik i kombination med spännande drycker. Enkelhet, där naturliga råvaror av toppkvalitet serveras under avslappnade former, men på ett läckert vis där smaken sätts i fokus. Vi tillagar även gourmeträtter från grunden med inspiration och kreativitet där recepten är skapade för säsongen.

Provningar & Event

På våra provningar kan Ni även lära Er mer om ost, choklad, lakrits, olivolja, balsamvinäger, delikatesser, öl, vin & övriga drycker. Framförallt är det kombinationerna mellan olika smaker som är mest spännande upplevelsen i provningarna. Vi erbjuder flera provningar med spikade datum där Ni kan anmäla Er, men skräddarsyr även provningar och även i kombination med mat för privata grupper och företag.

Vår vision och målsättning

Vår vision och målsättning är att ge våra kunder bästa service och erbjuda smakupplevelser där kvalitet och kärlek bakom råvaran är vår styrka och passion. Vi hoppas att vi kan inspirera och förmedla våra tankar och ideér om hur våra produkter enkelt kan njutas, med smaken och upplevelsen i fokus. Enkelt men ljuvligt gott!

Välkomna till Apotekarns för att njuta av livets goda smaker!