Om Oss

Apotekarns Vin & Delikatesser är Tranås nya mötesplats där goda smaker förenas i ett trevligt och avslappnat koncept . Den charmiga lokalen är Tranås gamla apotek och här erbjuder vi idag rena medicinen för att må gott! Bakom detta projektet står Catharina Fundin som under hela sitt yrkesverksamma liv jobbat i branschen och som brinner för unika smakupplevelser. För Tranåsborna är Catharina känd som Gotteriets grundare där intresset för choklad startade.

img_0554

Apotekarns erbjuder både en personlig butik samt restaurang där sortimentet vävs samman i kombination med goda drycker.

Vår målsättning ska vara att ge våra kunder det lilla extra som sätter guldkant på livet. Mat & dryck i fokus med spännande smak kombinationer.

fullsizerender-2

Butiken erbjuder ett fantastiskt sortiment av ost, chark, olivoljor, choklad och övriga delikatesser från de främsta producenterna både närproducerat och hela världen.

Våra leverantörer är de främsta och som står för absolut högsta kvalitet där vi själva står bakom varje produkt.

Hos oss kan Ni hitta Era godsaker att njuta och även dela med Era gäster, vi fixar även ost & charkbrickor att ta med hem.

Givet erbjuder vi härliga smakfulla gåvor att ge bort för alla tillfällen.

Restaurangen är ett nytt koncept där vi erbjuder överraskande smaker från vår butik i kombination med spännande drycker. Enkelhet, där naturliga råvaror serveras under avslappnade former, men på ett läckert vis. Vi tillagar även gourmeträtter från grunden med inspiration och kreativitet där recepten är skapade för säsongen.

På våra provningar kan Ni även lära Er mer om ost, choklad, lakrits, olivolja, balsamvinäger, delikatesser, öl, vin & övriga drycker. Framförallt är det kombinationerna mellan olika smaker som är de mest spännande provningarna. Vi erbjuder flera provningar med spikade datum där Ni kan anmäla Er, men skräddarsyr även provningar och även i kombination med mat efteråt för grupper.

Kika på vår sida om provningar.img_0555

Vår vision är att ge våra kunder bästa service och erbjuda smakupplevelser där kvalitet och kärlek bakom råvaran är vår styrka.

Givetvis vill vi förmedla våra tankar och ideér hur god mat enkelt kan njutas.

Välkomna till Apotekarns för att njuta av livets goda smaker!